Παρακαλώ περιμένετε...

Για ποιοτικό φαγητό και καφέ στον δρόμο,
η καλύτερη επιλογή

zoom

Red Forest

3.00

Βατόμουρο, Φραγκοστάφυλλο, Μυρτίλο, Φράουλα

Προτείνετε με: Χυμός Βύσσινο

Φράουλα
Εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ίσως περισσότερο και από το πορτοκάλι. Περιέχει επίσης πολλές βιταμίνες, όπως το Β- καροτένιο και τη βιταμίνη Ε.

Βατόμουρα
Είναι κάτι περισσότερο από ισχυρά αντιοξειδωτικά. Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ουσίες όπως οι βιταμίνες C και E και σε ελλαγικό οξύ, οι οποίες καταπολεμούν μερικές μορφές χρόνιων νόσων. Διατηρούν επίσης υψηλά επίπεδα της διαλυτής ίνας που είναι γνωστή ως πηκτίνη, μιας ουσίας που μελέτες συσχετίζουν με τα χαμηλά επίπεδα χοληστερόλης, Πλούσια σε βιταμίνη C, Μεγάλη πηγή βιταμίνης Κ, Πλούσια σε μαγγάνιο

Φραγκοστάφυλλο
Είναι θρεπτικοί δροσιστικοί, και με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Θεωρείται ότι ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, ενώ έχουν και μικροβιοκτόνο δράση σε προσβολές του αναπνευστικού συστήματος, της γρίπης αλλά και των ιώσεων. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε τανίνες και σε ανθοκυάνες οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές ουσίες. Θεωρούνται ότι έχουν αγγειοδιασταλτική δράση όπως και ότι λειτουργούν σαν παράγοντες μείωσης της αρτηριακής πιέσεως.

Μυρτίλο
Το μύρτιλο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, C, E, και β-καροτίνη, σάκχαρα, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα, πηκτίνη και φυτικές ίνες. Ως αποτέλεσμα αυτού μπορεί να αποτελέσει ασπίδα για τον οργανισμό απέναντι σε διάφορες απειλές.

Σχετικά προϊόντα

Red Forest

3.00 3.00
Cantina drive in Radio