Παρακαλώ περιμένετε...

Για ποιοτικό φαγητό και καφέ στον δρόμο,
η καλύτερη επιλογή

Πολιτική απορρήτου Cantin.gr

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Ή ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974357838

Γενικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Cantin με δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών σε όλη την Ελλάδα.
Με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Cantin ο χρήστης αναγνωρίζει ότι όταν προβαίνει σε καταχώρηση παραγγελίας μέσω αυτού είναι απαραίτητο να παρέχει ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας και ενδεχομένως θα κρατηθούν ως αρχείο, τα οποία προσωπικά στοιχεία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια αρχή και για τα οποία το Cantin , χαρακτηρίζεται ως υπεύθυνος επεξεργασίας. Η εταιρεία δεν συλλέγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (πχ ηλικία), εκτός αν το ζητήσει ο χρήστης για λόγους εμπορικούς/διαφημιστικούς.
Η συλλογή και η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με τo Cantin , τον έλεγχο και την βελτίωση αλλά και την προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με αγαθά και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών για τo Cantin . Ο χρήστης έχει δικαίωμα να έχει, σε οποιαδήποτε στιγμή, πρόσβαση στο αρχείο και να απαιτεί διόρθωση ή διαγραφή όσων δεδομένων τον αφορούν.
To Cantin έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της. To Cantin , εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες δημόσιες αρχές προσωπικά δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου. Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια την εγκυρότητα αλλά και την γνησιότητα και συνάφεια των προσωπικών δεδομένων που γνωστοποιεί στo Cantin .
To Cantin με την προϋπόθεση ρητής συναίνεσης του χρήστη παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερώνονται για νέα αγαθά που διαθέτει στην αγορά και για τυχόν προσφορές κλπ με την αποστολή διαφημιστικών/ενημερωτικών μηνυμάτων σε ηλεκτρονική μορφή (email) ή μέσω τηλεφώνου. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δικαιούται να διακόψει την λήψη αυτών των διαφημιστικών μηνυμάτων όποτε επιθυμήσει.
Όταν ο χρήστης αποστείλει οποιοδήποτε αίτημα στo Cantin οι πληροφορίες παραμένουν απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αιτούμενη ενέργεια. Το περιεχόμενο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και σε νόμιμη αρχή, εφόσον αυτό ζητηθεί από τo Cantin ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος είναι προσβλητικό ή επιζήμιο για τo Cantin ή τρίτους τα συμφέροντα των οποίων οφείλει να προασπίζεται η εταιρεία (τρίτοι χρήστες, προμηθευτές κλπ). Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.


Cookies

Στην εταιρία συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα κατά τα προβλεπόμενα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 (GDPR) και στην σχετική νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων μόνο για τους παρακάτω αναφερόμενους λόγους.
Για ανάγκες ολοκλήρωσης εμπορικών συναλλαγών και αποστολή newsletter, σημαντικών δηλαδή ενημερωτικών μηνυμάτων που αφορούν αφενός τις συνθήκες των εμπορικών μας συναλλαγών, αφετέρου πληροφορίες για προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και δραστηριότητες της εταιρίας μας.
Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στον υπολογιστή, στο tablet, το κινητό τηλέφωνο σας και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε. Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες όπως το όνομα του ιστότοπου από τον οποίο προέρχεται, τη διάρκεια ζωής του, και μια τιμή, που είναι συνήθως γράμματα και αριθμοί. Τα cookies μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε διάφορες ανώνυμες πληροφορίες όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις κατά την πλοήγηση σας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπο μας. Στο Cantin.gr χρησιμοποιούμε cookies για την ευκολότερη πλοήγηση σας αλλά και για να προσαρμοστούμε καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας όπως και για τη βελτίωση της χρήσης και λειτουργικότητας μας.
Κατά καιρούς, ένα αρχείο cookie ενδέχεται να τοποθετηθεί στον υπολογιστή σας για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα αυτού του δικτυακού τόπου ή/και των υπηρεσιών μου προς εσάς. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης είναι ρυθμισμένα έτσι ώστε να δέχονται τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας για να αρνηθείτε όλα τα cookies ή για να ειδοποιείστε όποτε στέλνεται κάποιο cookie. Αν απενεργοποιήσετε τη λήψη cookies, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται στην τοποθεσία μου ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ενώ ορισμένες “σελίδες” μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά .
Η διάρκεια αποθήκευσης πληροφοριών εξαρτάται από τον τύπο του cookie που χρησιμοποιείται. Τα cookies συνόδου λειτουργίας λήγουν όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ τα μόνιμα cookies έχουν συνήθως ημερομηνίες λήξης που κυμαίνονται μεταξύ δύο μηνών και μερικών ετών. Τα μόνιμα cookies μπορούν να διαγραφούν από τον ίδιο το χρήστη.


Σκοποί χρήσης

Η χρήση ορισμένων cookies είναι απαραίτητη για την εκτέλεση βασικών λειτουργιών στον δικτυακό μου τόπο και θεωρούνται τεχνικά απαραίτητα για την πραγματοποίηση της σύνδεσης στην ιστοσελίδα ή για την παροχή της υπηρεσίας διαδικτύου. Αυτά τα cookies είναι ουσιαστικά για τη λειτουργία των δικτυακού τόπου και είναι απαραίτητα για να σας παρέχουμε μια ευχάριστη εμπειρία όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό μου τόπο. Τέτοια Cookies είναι:
Cookies που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση ή/και διατήρηση περιεχομένου που εισάγει ο συνδρομητής ή χρήστης κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης σύνδεσης. Για παράδειγμα τέτοια cookies είναι απαραίτητα κατά τη συμπλήρωση μίας ηλεκτρονικής φόρμας από τον χρήστη.
Cookies που είναι απαραίτητα για την αυθεντικοποίηση του χρήστη σε τμήματα της σελίδας που απαιτούν αυθεντικοποίηση.
Tα cookies δε χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε αρχείου του προσωπικού του υπολογιστή.


Ασφάλεια SSL

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες, με πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής κ.αι να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.


GDPR

Το πιστοποιητικό συμμόρφωσης (GDPR) SWISS APPROVAL βασίζεται στις απαιτήσεις του Νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού για την Προστασία Γενικών Δεδομένων, ο οποίος ψηφίστηκε στις 27 Απριλίου 2016 και τίθεται σε ισχύ με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο εφαρμοζόμενο πλαίσιο, που με τη σειρά του θα οδηγήσει σε λειτουργικές αλλαγές στις επιχειρήσεις/οργανισμούς, σε διαρθρωτικές απαιτήσεις αλλά και σε αλλαγές στην κουλτούρα διαχείρισης πληροφοριών.
Είμαστε ενημερωμένοι και έχουμε καταρτίσει και να θέσει σε εφαρμογή σχέδιο δράσης για την κάλυψη ενδεχόμενων λειτουργικών κενών σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις του νομικού πλαισίου.


Χρήστες κάτω των 18

Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στον ιστότοπο του Cantin .

Cantina drive in Radio